Menu Luk
Camilla Guldbrandt

Yoga

For 15 år siden havde jeg mit første møde med yogaens forunderlige verden.
Det åbnede en dør – og vækkede en nysgerrighed og en længsel efter mere.

Særligt da jeg i 2017 gik ned med stress har yoga og meditation været et anker, der har hjulpet mig til at (gen)finde mig selv og min egen styrke.

Under mit stressforløb, sagde min krop og mit sind helt tydeligt fra – og jeg vidste, at jeg blev nødt til at sadle fuldstændig om.

I den periode fik jeg øjnene op for andre holistiske og naturlige metoder til at støtte min krop og mit sind – og det var i den periode, jeg for første gang stiftede bekendtskab med ceremonial cacao – som jeg har brugt som både fysisk og mental støtte lige siden.

Yogaen og den ceremonielle cacao brugte jeg som redskaber at finde den ro og fordybelse, som min krop og sind higede efter, og på samme tid oplevede jeg, at det støttede mig til, at stå stærkt i mit eget lys og se på mig selv med mere kærlige øjne, i en tid hvor alting synes uoverskueligt.

På det tidspunkt i mit liv gik det op for mig, at det liv jeg indtil da havde levet ikke stemte overens med det mit hjerte i virkeligheden længes efter:
Et langsomt og bevidst liv, med nærvær, ro og tid til at mærke efter.

Og her har yoga og spiritualitet været en enorm støtte for mig, i de valg jeg har taget mod et bevidst og meningsfuldt liv.

For for mig rummer yoga meget mere end blot fysisk træning. Det er en livsstil og et redskab til at mærke ind og mærke efter.

Yoga og spiritualitet giver plads til refleksion og transformation – og ceremonial cacao kan være med til at understøtte denne proces, hvis du tillader det.

Og det er netop det jeg ønsker at skabe rum for.

Et pusterum i en verden hvor effektivitet og travlhed ses som et statussymbol, i et samfund hvor mange af os løber så stærkt, for at få enderne til at hænge sammen, at der ikke er tid til at mærke os selv.

Som menneske har vi brug for at kunne mærke ind, så vi kan komme fra hovedet og skabe forbindelse til vores krop og vores sind.

For når vi fylder vores egen krop, får vi mere ro, større klarhed – og mere at give af.

Hos mig ønsker jeg, at du skal kunne mærke at tiden står stille og at der er plads til hele dig.

Her vil du kunne opleve yoga, meditation, cirkler, hjerteåbnende cacao ceremonier, sauna og isbad, der alt sammen vil være med til at berolige dit nervesystem, åbne dit hjerte og bringe dig tættere på din kerne.