Menu Luk

Salgs – og leveringsbetingelser 

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer og serviceydelser på camillaguldbrandt.dk. 

 1. Hjemmesidens ejer

Webshoppen ejes af: 
Camilla Guldbrandt
CVR.nr.: 44308363
Vesterbyvej 9, 6740 Bramming
30497595
kontakt@camillaguldbrandt.dk

 1. Aftaleindgåelse

Når du afgiver din ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en ordrebekræftelse til din e-mail. Når du har modtaget en ordrebekræftelse, er der indgået en bindende aftale. Når vi afsender varen fra vores lager, vil du modtage en mail fra os med yderligere oplysning om det forventede leveringstidspunkt og dato for leveringen.

 1. Betaling

Camilla Guldbrandt modtager følgende betalingsmidler: 

 • MasterCard
 • Visa
 • MobilePay
 • Gavekort

Beløbet for varerne trækkes først på din konto, når varerne afsendes. I forbindelse med dellevering trækkes kun det beløb svarende til den faktiske levering.

[Hvis der er tale om en vare, der skal specialfremstilles f.eks. et skræddersyet jakkesæt, en ring mm., trækker vi beløbet, når udførelsen påbegyndes]. (Slet denne klausul, hvis din virksomhed ikke fremstiller bestillingsvarer)

 1. Levering

Vi tilbyder kun levering til adresser i Danmark. 

Vi tilbyder følgende leveringsformer: Levering med PostNord til privatadresse eller pakkeshop. Vi tilbyder også afhentning på virksomhedens adresse.

Leveringstiden er 2-4 hverdage.

Vi tilbyder gratis levering ved køb over 500 kr.

 1. Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Hvis du har købt flere varer, kan du vælge kun at fortryde en del af leveringen. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du;

 • Har modtaget din vare eller den person, du har valgt, har modtaget den.
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Hvis du har bestilt flere varer hos os, og varerne ikke leveres samtidig, løber din fortrydelsesfrist først fra modtagelsen af den sidste vare i ordren. 

Hvis fortrydelsesfristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsdag, forlænges fristen til den efterfølgende hverdag. 

Undtagelser til fortrydelsesretten

Der er ingen fortrydelsesret på serviceydelser, ej heller mulighed for at rykke sit køb til anden dato. Dog vil pengene blive refunderet, hvis et hold aflyses.

Er plomberingen åbnet på en vare, frafalder fortrydelsesretten.

Hvad gør jeg, hvis jeg vil fortryde? 

Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal du inden fortrydelsesfristen udløber give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan give os meddelelse ved enten at sende en mail til kontakt@camillaguldbrandt.dk.

Returnering af varen og betaling af returomkostninger

Når du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb, skal du sende eller aflevere varen til Camilla Guldbrandt, Vesterbyvej 9, 6740 Bramming. 

Returneringen af varen skal ske uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at returnere varen. 

Du skal selv betale omkostningerne i forbindelse med din returnering.

Tilbagebetaling af købssummen ved fortrydelse

Hvis du fortryder hele dit køb, refunderer vi den fulde købesum til dig inklusiv eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke i følgende tilfælde: 

 • Hvis du kun ønsker at returnere dele af din ordre, tilbagebetaler vi ikke eventuelle leveringsomkostninger. 
 • Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderet.  

Vi refunderer købssummen uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. Tilbagebetalingen vil foregå med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har accepteret en anden tilbagebetalingsform. Tilbagebetaling sker altid gebyrfrit for dig. 

Vi har dog ret til at tilbageholde købssummen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varen er sendt eller leveret tilbage til os. 

 1. Reklamation

Som kunde har du ifølge købeloven en 2 års reklamationsret, hvis varen har en mangel. Det betyder, at du som udgangspunkt har ret til at få varen repareret eller ombyttet. Hvis ikke reparationen kan ske inden for rimelig tid, kan du efter omstændighederne i stedet få et afslag i prisen eller få købesummen tilbage.  

Hvordan reklamerer jeg? 

Hvis du ønsker at reklamere over en mangel, skal du inden for rimelig tid sende en mail til kontakt@camillaguldbrandt.dk. Vi anbefaler dig, at reklamere til os hurtigst muligt efter du har opdaget manglen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Send os gerne et billede af produktet sammen med beskrivelsen af fejlen. 

Bliver din reklamation godkendt, så sender vi dig et tilsvarende produkt eller refunderer pengene.

Ved returneringen af varen, skal du sørge for, at varen er forsvarligt emballeret og sikre dig, at du modtager en kvittering, så vi kan refundere dine rimelige fragtomkostninger. 

 1. Klagemuligheder

Ønsker du at klage over et køb fra vores webshop, skal du i første omgang sende en mail til kontakt@camillaguldbrandt.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus her: https://kpo.naevneneshus.dk/Public/Home/ChooseLoginProvider?returnUrl=https://kpo.naevneneshus.dk/External 

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage, skal du angive vores e-mail adresse kontakt@camillaguldbrandt.dk.